Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

rece toamna frig viroze raceliO masă de aer polar din zona arctică va pătrunde în Europa, la începutul săptămânii viitoare, iar temperaturile plăcute de până acum vor scădea brusc, avertizează meteorologii.

Ne așteaptă două valuri de frig, începând de săptămâna viitoare, și va fi afectat aproape tot continentul, în condițiile în care masa de aer rece va ajunge inclusiv în zona Mediteraneană, dar și în nordul Africii, informează site-ul severe-weather.eu, citat de Digi 24. Răcirea vremii va începe de vineri, întâi în nordul și vestul Europei. Masa de aer polar se va răspândi apoi dinspre Oceanul Atlantic spre centrul și nord-estul Europei, afectând în speicla Peninsula Scandinavă, Marea Britanie și Irlanda, dar și țările din centrul continentului, urmând ca apoi să ajungă și în partea de est. 

Gerul va ajunge și în Balcani, dar și în zona munților Carpați, iar temperaturile vor scădea inclusiv în România, întâi în partea de nord a țării, apoi pe tot teritoriul.

În Prahova, spre exemplu, se anunţă temperaturi maxime de până la 27 de grade Celsius luni, pentru ca de marţi încolo să se înregistreze o scădere, până la circa 17 grade, respectiv 13-14 grade miercuri la prânz. Joi, maxima va fi undeva în jur de 16 grade Celsius, mai avertizează meteorologii. Totodată, sunt anunţate şi reprize dese de precipitaţii.

Back To Top