Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

targ urban ateliere 18 1Asociaţia "Prahova în Acţiune" a organizat sâmbătă, în centrul municipiului Ploieşti, un nou proiect inedit şi creativ, dedicat în special celor mici. Ajuns la a treia ediţie, "Târgul urban de ateliere" a adus în zona pietonală din centrul Ploieştiului câteva sute de copii. Aşa cum îi spune şi numele, evenimentul a  oferit o serie de ateliere tematice, unde micuții au putut desfășura diverse activități în aer liber, de la colorat sau confecționat de păpuși şi până la realizare de decorațiuni.

Evenimentul este o pată de culoare într-un oraş al aurului negru şi are ca scop implicarea ploieştenilor într-un mediu cultural-educativ-creativ, prin intermediul unor ateliere la care sunt invitaţi să participe copiii de până în 10 ani, alături de părinţii lor, explică organizatorii. Accesul participanţilor a fost, desigur, gratuit.

"Au fost peste 300 de copii înscrişi, care au luat parte la cele 20 de ateliere pregătite de voluntarii noştri. Reacţia publicului a fost una foarte bună, am fost surprins plăcut de numărul mare de participanţi, mai ales ţinând cont de faptul că evenimentul nu fusese promovat cu foarte mult timp înainte. Colegii noştri din filiala Ploieşti sunt foarte activi, inimoşi, cu multă iniţiativă, iar pe viitor pregătim activităţi inedite dedicate şi persoanelor vârstnice sau studenţilor, vor fi acţiuni care se adresează tuturor categoriilor de prahovei", ne-a declarat Mihai Apostolache, preşedintele asociaţiei "Prahova în Acţiune".

targ urban ateliere 18 2

Asociaţia "Prahova în Acţiune" are ca scop implicarea activă în cadrul comunităţii, ea funcţionează pe bază de voluntariat şi nu are culoare politică.

targ urban ateliere 18 3

targ urban ateliere 18 4

Back To Top