Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

cornel_costeaDirectorul Biroului Vamal Ploieşti, Cornel Costea, urmărit penal de DNA pentru luare de mită, rămâne după gratii. Astăzi, Costea a fost adus în cătuşe şi sub pază la Tribunalul Prahova, unde s-a judecat cererea sa de a fi liberat sub control judiciar.

În cadrul procesului, procurorul DNA a invocat excepţia necompetenţei teritoriale,  solicitând instanţei de judecată declinarea competenţei către Tribunalul Bucureşti, care a dispus arestarea preventivă a lui Costea.

După o pauză de 45 de minute, instanţa de la Tribunalul Prahova a admis excepţia invocată de DNA, declinând competenţa în acest caz către tribunalul Bucureşti.

Avocatul lui Cornel Costea a depus, în data de 19 mai 2011 o cerere de liberare provizorie sub control judiciar în baza art. 160 ind. 2 din Codul de Procedură Penală. Miercuri, 25 mai, la Tribunalul Prahova a avut loc primul termen din acest proces, însă soluţionarea cauzei a fost amânată din lipsă de procedură, respectiv din lipsa dosarului de urmărire penală, instanţa acordând ca termen data de 31 mai.

Directorul Biroului Vamal Ploieşti a fost prins în flagrant delict, în 24 februarie, în timp ce primea suma de 10.000 lei, prin intermediar, de la persoana care l-a denunţat la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

Procurorii anticorupţie îl acuză pe Cornel Costea, director al Biroului Vamal Ploieşti, de luare de mită în formă continuată şi complicitate la fals intelectual în formă continuată. (Daciana Ilie) Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro

Back To Top