Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

hipodrom galop cai arabi 23 9 18Hipodromul Ploiești a găzduit duminică o nouă reuniune extrem de atractivă, cu mai multe curse de trap și galop. Atracţia zilei a fost Heritage Cup, competiţie cu un nivel extrem de înalt, dedicată cailor din rasele de origini arabe.

Dedicat, prin tradiţia sa, trapului, complexul hipic din Ploieşti găzduieşte, după proiectul european de modernizare, şi alte evenimente conexe, inclusiv curse de galop sau de ponei, care, apreciate sau nu de iubitorii vechi ai acestui sport, atrag din ce în ce mai multă lume în tribune. Câteva mii de spectatori au fost astăzi pe Hipodromul din Ploiești pentru a urmări cursele.

Printre ele, s-a numărat și Heritage Cup, cursa de galop pentru rasa de cai cu origini arabe, sponsorizată de familia Al Nahyan cea care conduce Emiratele Arabe. Prezent la eveniment a fost şi viceprimarul Ploieştiului, Cristian Ganea, care a înmânat premii pentru competitori şi, la final, într-o postare pe pagina personală de Facebook, le-a mulţumit reprezentanţilor Hipodromului pentru organizare: „Am avut onoarea de a înmâna Premiul de Încercare, pentru ultima cursă de trap semiclasică înainte de marele derby de trap al României. Cu pași siguri, Hipodromul Ploiești devine cunoscut nu doar la nivel național, ci și internațional”.

hipodrom reuniune 23 9 18

Back To Top