Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

vreme rece genericAdministraţia Naţională de Meteorologie anunţă o perioadă de răcire a vremii, pe fondul deplasării unui val de aer arctic, astfel că începând din noaptea de duminică spre luni şi până miercuri dimineaţă cel puţin se vor înregistra scăderi considerabile ale temperaturilor exterioare. Suplimentar, pentru noaptea care vine şi pentru aproape toată ziua de luni, meteorologii au emis două avertizări de cod galben, valabile în mai bine de jumătate din teritoriul României, unde se anunţă intensificări ale vântului. La munte e aşteptată şi lapoviţa, iar pe această listă apare şi zona înaltă din nordul judeţului Prahova.

Primul mesaj vizează aproape jumătate din teritoriul României. Este vorba despre un cod galben, valabil luni, între orele 2.00 şi 10.00, interval în care, în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, nordul Moldovei și zona montană, vântul se va intensifica temporar, cu viteze de 55...65 km/h, iar pentru intervale scurte de timp vor fi rafale de peste 65...70 km/h, a anunţat ANM. În zona montană vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale care pe creste vor depăși 100…120 km/h.

Luni, între orele 10.00 şi 23.00, este valabilă o nouă avertizare de tip cod galben. Fenomenele rămân, în mare măsură, aceleaşi, singurele modificări majore fiind pe harta zonelor vizate, unde se poate observa că frontul de aer rece se extinde şi, totodată, se deplasează uşor spre est. Astfel, în Oltenia, Moldova, Dobrogea, local Muntenia și Transilvania, precum și zona montană, vor fi intensificări temporare ale vântului, cu viteze de 55...65 km/h, iar pentru intervale scurte de timp, îndeosebi în sudul Olteniei, vor fi rafale de peste 65...70 km/h.

Separat, meteorologii au mai anunţat că, încpând de duminică noapte şi până miercuri dimineaţă, în România se va resimţi o scădere accentuată a temperaturilor. "Vor fi perioade de timp în care vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu rafale în general de 50...60 km/h și temporar va ploua la început în vest, în centru și în nord, apoi local și în celelalte regiuni. În zona montană, la altitudini de peste 1800 m, trecător vor fi precipitații mixte. Răcirea vremii va continua în jumătatea de nord-vest a teritoriului, iar începând de marți (25 septembrie) se va resimți în toată țara, astfel că valorile termice vor fi cu până la 8...10 grade mai coborâte decât cele normale în această perioada a anului. Vremea rece va persista până spre sfârșitul săptâmânii", se arată în mesajul ANM.

Back To Top