Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

scandal romanestiJandarmii prahoveni care patrulau, luni, în zona pădurii din localitatea Românești, au intervenit pentru dezamorsarea unui conflict izbucnit între două grupuri de căutători de trufe. Incidentul s-a lăsat cu amenzi și dosare penale pentru indivizii care derulau ilegal această activitate, ei fiind și cei care au pornit scandalul.

Intervenția a avut loc luni, în jurul orei 11.00, pe raza localității Buda, în zona în zona "Pădure Groapa Porcului", a anunțat IJJ Prahova. Jandarmii  aflați în patrulare în zona de protecție a conductelor de transport de produse petroliere s-au sesizat despre faptul că două persoane autorizate, care recoltau trufe, au fost amenințate și agresate de către cinci persoane de sex bărbătesc, care se îndeletniceau tot cu  recoltarea de trufe, dar desfășurau această activitate ilegal, fără autorizație.

"Celor cinci persoane în cauză și anume C.N, I.S., D.M., T.N.N. și C.I., toți din localitatea Bolintin Vale, li s-au întocmit dosar cu act de sesizare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, faptă prevăzută de art.206 CP, care a fost înaintat organelor de urmărire penală pentru continuarea verificărilor. Totodată, C.I. a fost sancționat de jandarmi conform legii 171/2010, art.17, lit c, cu amendă în valoare de 800  lei pentru recoltarea din fondul forestier național a produselor nelemnoase specifice (trufe), fără acordul proprietarului și al ocolului silvic care asigură administrarea pădurii, la acesta găsindu-se trufe recoltate, care au fost predate organelor silvice", au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de jandarmi.

Prețul unui kilogram de trufe albe poate varia, la acest moment, între 250 și 500 de euro, în timp ce prețul unui kilogram de trufe negre este de 50-60 de euro.

Foto: IJJ Prahova

Back To Top