Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

salvamont ceataSalvamontiștii prahoveni au răspuns la o solicitare mai puțin obişnuită, venită din partea unor turiști aflați pe munte, în Bucegi. Oamenii au povestit că au fost atacați de un roi de albine sălbatice.

Potrivit Salvamont România, situația este una neobișnuită, mai ales că, la momentul atacului, pe munte era foarte frig și stătea să ningă.

"Salvamontiştii din Buşteni intervin pentru acordarea primului ajutor medical şi salvarea unei persoane cu probleme medicale pe Valea Jepilor în urma unui eveniment mai puţin obişnuit pentru această perioadă şi în condiţiile meteo din zonă. Astfel, la o temperatură exterioară apropiată de doar 2-3 grade, vizibilitate redusă aproape la zero, condiţii de ninsoare iminentă, un grup de patru persoane a fost atacat de un roi de albine sălbatice. Una dintre persoanele muşcate de albine este alergică şi prezintă primele simptome de intrare în şoc anafilactic. Salvamontiştii se îndreaptă către locul evenimentului şi speră să ajungă şi să intervină în timp util şi starea de sănătate a persoanei să nu se agraveze", a anunțat, luni seară, Salvamont România.

Cei patru au fost duși de salvatorii montani până la Piatra Arsă, trei dintre ei fiind preluați cu reacții alergice manifestate ca urmare a înțepăturilor de albine, iar unul cu atac de panică.

Turiștii au fost duși, de un echipaj de la Ambulanță, la spitalul din Sinaia.

Foto ilustrație: Salvamont România

Back To Top