Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

SAVIN_MEGAIMAGEUn nou magazin Mega Image a fost deschis oficial, de 1 Iunie, la Buşteni. La ceremonia de inaugurare a fost prezent  directorul general al reţelei de magazine, Xavier Piesvaux şi primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin.

Mega Image Buşteni are o suprafaţă a spaţiului de vânzare de aproximativ 620 de mp şi dispune de patru case de marcat şi parcare proprie. Prin deschiderea acestui magazin s-au creat 24 de noi locuri de muncă, majoritatea ocupate cu forţă de muncă din localitatea prahoveană.

„Este un motiv de bucurie să participăm la inaugurarea primului supermarket din Buşteni, un loc în care se pot face cumpărături la fel ca în marile oraşe din România sau Europa, un obiectiv investiţional care dă curaj şi altor investitori să vină la Buşteni”, a declarat primarul oraşului Buşteni, la finalul ceremoniei de deschidere a supermarketului.

Back To Top