Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

avarie cazierProblemele la serverele sistemului ROCRIS, care au făcut imposibilă, luni, eliberarea certificatelor de cazier judiciar, la nivel național, au fost remediate, a anunțat Poliția Română.

IGPR a informat, marți dimineață, că activitatea serviciilor de specialitate s-a reluat în toată țara, ca urmare a remedierii avariei. "Au fost remediate problemele care au condus la nefuncționarea Sistemului Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS. În consecință, cetățenii pot obține certificatele de cazier judiciar. De asemenea, persoanele care au depus cerere pentru eliberarea cazierului judiciar și nu au mențiuni care să fie înscrise în acesta, se pot prezenta la ghișee, în vederea eliberării documentului. Vă reamintim că Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS a suferit o avarie care a afectat serverele", se arată în comunicatul transmis marți dimineață de IGPR.

Certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării, în cazurile în care cererea-tip este depusă în România.

Back To Top