Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

lucrari dn1Pe DN 1, în dreptul stațiunii Predeal, au fost instituite, de marți, restricții de circulație, din cauza lucrărilor de reparații derulate în zonă.

Anunțul a fost de centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, care a anunțat că lucrările vor dura aproximativ două săptămâni.

"Pe DN 1, la intrarea în Predeal, judeţul Braşov, pe o distanţă de aproximativ 2 kilometri, se execută în această perioadă lucrări de reparaţii asupra părţii carosabile. Lucrările se vor desfăşura pe sensul de mers Bucureşti - Braşov şi vor dura circa 2 săptămâni. Zona este semnalizată corespunzător, iar traficul rutier va fi dirijat prin semafoare", precizează polițiștii.

Aceștia au făcut apel la conducătorii auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile rutiere montate la faţa locului şi să se asigure în mod corespunzător înainte de schimbarea benzii de circulaţie, semnalizând din timp această intenţie.

Foto ilustrație

Back To Top