Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

idylla aparat detectie cancerPe baza unei donaţii primite, Asociaţia Pacienţilor Oncologici din România a pus în funcţiune, de astăzi, la Ploieşti, un aparat revoluţionar, care nu era până acum disponibil în ţară şi care va permite diagnosticarea rapidă şi eficientă a cancerului, ceea ce, mai departe, pe lângă reducerea semnificativă a perioadelor de aşteptare, le va permite pacienţilor să înceapă cât mai rapid tratamentul, fără a mai lăsa boala să evolueze şi, implicit, să obţină rezultate cât mai bune.

APOR devine, astfel, prima asociaţie de pacienţi din România care lucrează pentru depistarea precoce a cancerului prin analize medicale, iar reprezentanţii ei anunţă că noul aparat adus la Ploieşti este singurul de acest gen din ţară, în afara celor de biopsie solidă şi biopsie lichidă, reuşind să ofere rezultatele în timp record, undeva între două şi două ore şi jumătate, în condiţiile în care în prezent perioada de aşteptare poate ajunge până la 15 zile.

Idylla, primul și singurul sistem de diagnostic molecular din România disponibil publicului larg, depistează trei forme răspândite de cancer, precum cel colorectal, pulmonar și de piele. Acesta funcționează în cabinetul APOR situat în Ploiești, în zona fostului CEC de la Lămâiţa, pe Aleea Zamora nr. 5, bloc 111, ap 3, iar pentru programări puteți suna la 0725541472. Un set de analize costă între 600 şi 1.000 de lei, iar reprezentanţii asociaţiei iau în calcul lansarea unui program prin care persoanele cu probleme sociale să poată beneficia gratuit de acest diagnostic.

Aparatul a costat 60.000 de euro, fiind obţinut pe baza unei donaţii primite de la Fundaţia Timken.

Back To Top