Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

varza ornamentala ploiesti 2018Ce tufănele şi panseluţe, magnolii şi lalele?!? La Ploieşti, luna octombrie aduce varză. Nu în pieţe, ci direct pe rondurile cu flori, pe spaţii verzi şi în parcuri. Cei de la Servicii de Gospodărire Urbană care se opcupă de înfrumuseţarea oraşului au decis că modalitate mai bună pentru acest lucru nu e decât prin utilizarea la maxim de varză ornamentală. Aceste plante, disponibile, la fel ca şi "rudele" lor comestibile, în două culori, albe şi roşii, au "împânzit" de câteva zile oraşul.

Varza decorativă a apărut inclusiv în scuarurile de flori din faţa Palatului Administrativ, la kilometrul zero al oraşului, făcându-i pe mulţi cârcotaşi să se întrebe retoric dacă putem vorbi despre o alegere neinspirată a peisagiştilor sau, dimpotrivă, despre vreun mesaj subtil adresat autorităţilor locale, ori poate chiar un boicot, venit după cele două luni consecutive de restanţe la salarii de la SGU. Tot cârcotaşii ar mai putea crede şi că, ţinând cont de problemele financiare pe care le are societatea administraţiei ploieştene, nu s-au găsit bani şi pentru alte plante, aşa că s-a pus doar varză. Indiferent care este motivul, cert este că această plantă decorativă, care nu diferă mult de varza obişnuită, comestibilă, apare, aproape exclusiv, în foarte multe dintre parcurile şi spaţiile verzi din Ploieşti.

Desigur, în apărarea lor, peisagiştii de la SGU Ploieşti se pot lăuda cu foarte multe premii primite în ultimii ani la concursurile şi expoziţiile de profil. Totodată, la o căutare rapidă pe internet, am descoperit că oferta de varză decorativă este în creştere în România, cel mai probabil în raport şi faţă de cerere, iar revistele de specialitate o recomandă tocmai pentru astfel de amenajări.

Back To Top