Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

disparut fiilipestii de targPolițiștii prahoveni sunt în alertă după ce, joi, au fost informați cu privire la dispariția unui adolescent de 15 ani, dintr-un centru de plasament din Filipeștii de Târg.

Poliţiştii din Floreşti au fost sesizaţi, joi seară, faptul că minorul Vlad Florin Iulian, de 15 ani, a plecat voluntar dintr-un centru de plasament din Filipeştii de Târg şi nu a mai revenit.

IJP Prahova a dat publicității semnalmentele adolescentului căutat de Poliție. Băiatul are 1,47 m înălțime, 37 de kilograme, constituţie astenică, ten deschis, faţa ovală, ochi căprui, păr şaten tuns scurt. La momentul plecării  acesta era îmbrăcat într-un tricou de culoare albastră cu inscripţii de culoare neagră, blugi de culoare neagră cu maro, pantofi sport de culoare neagră cu dungi albe.

Persoanele care pot oferi informaţii despre minor sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de Poliţie.

Foto: IJP Prahova

Back To Top