Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

razie politie prahova ilfovPolițiștii din Prahova și Ilfov au participat la o acțiune comună, pe DN 1, pe raza celor două județe, aplicând, în numai câteva ore, sancțiuni în valoare de aproape 100.000 de lei.

În total, miercuri, în intervalul 9.00 - 12.00, polițiștii care au luat parte la acțiune au dat 304 amenzi contravenționale, au reținut șapte permise de conducere și au retras nouă certificate de înmatriculare pentru nereguli precum lipsa inspecției tehnice periodice, a licenței de transport sau defecțiuni tehnice, informează IJP Prahova în bilanțul dat publicității.

În total, valoarea amenzilor aplicate a ajuns la 96.320 de lei.

"În timpul acțiunii un șofer, de 41 de ani, din  Puchenii Mari a fost depistat de polițiști  în localitatea Românești,  cu o  viteză de 90 de km pe oră pe un sector de drum unde viteza maximă este de 70 de km pe oră. În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că aceasta a avut o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost sancționat contravențional, iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat pentru 90 de zile", a exemplificat IJP Prahova.

Foto: Poliția Prahova

Back To Top