Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

elevul anului 2018Aproape 300 de elevi și profesori din Ploiești au primit vineri, de Ziua Internațională a Educației, premii pentru rezultatele obținute, în anul școlar 2017 - 2018, la concursurile naționale și internaționale la care au participat.

Premiile acordate de municipalitate au ajuns la 15 de elevi și 130 de profesori, dascăli care i-au pregătit pentru performanță, după ce, în anul trecut, au adus Ploieștiului unul sau chiar mai multe premii la olimpiadele naționale și concursurile internaționale la care au participat.

Șase elevi din Ploiești, trei de la Colegiul Național "Ion Luca Caragiale" (Alexa Tudose, Tudor Bonifate și Alexandru Dobleagă) și tot atâția de la Colegiul "Național Mihai Viteazul" (Ștefan Țaga, Teodor Cucu și Matei Costin Banu), dar și profesorii lor au fost recompensați după ce tinerii s-au calificat în loturile lărgite ale României pentru etapele internaționale ale olimpiadelor la care au participat.

În cadrul aceluiași eveniment au fost acordate și distincțiile "Elevul Anului" și "Profesorul Anului", unei perechi devenite la Ploiești sinonimă cu performanța. Este vorba despre Alexa Tudose, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național "Ion Luca Caragiale", și Dana Lica, profesor de Informatică în cadrul aceluiași colegiu, dar și directorul Centrului Județean de Excelență în Educație al județului Prahova (FOTO ARTICOL). Cele două au primit aceste distincții și în urmă cu doi ani.

Back To Top