Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

udrea interpl costa ricaElena Udrea şi Alina Bica vor sta în arest preventiv două luni, în Costa Rica, iar în acest interval va fi efectuată procedura de extrădare în România, a anunţat Gustavo Chinchilla, şeful Biroului local al Interpol.

"În cursul zilei de ieri, agenţi ai Interpol Costa Rica în colaborare cu oficiali ai Direcţiei de Informaţii şi Securtitate din Costa Rica au realizat prinderea a două persoane de naţionalitate română care se află în ţara noastră, în baza unui mandat internaţional de arestare emis de autorităţile din România prin intermediul Interpol Bucureşti", a declarat joi după-amiază Gustavo Chinchilla, şeful Interpol Costa Rica.

Gustavo Chinchilla a precizat că, "în mod obişnuit, de la arestarea preventivă, Guvernul care solicită extrădarea are la dispoziţie două luni pentru a finaliza tot ce este necesar".

Persoanele care fac obiectul cererii de extrădare pot contesta decizia prin recurs în justiţie.

Gustavo Chinchilla a confirmat că există o cerere de acordare a azilului în Costa Rica, subliniind că se aşteaptă soluţionarea acestei solicitări pentru a se stabili dacă va avea loc extrădarea, scrie Mediafax. Potrivit oficialului, argumentele de tip familial "nu reprezintă obstacole" pentru o extrădare.

Declarația integrală a acestuia poate fi văzută

.be" target="_blank" rel="noopener">AICI.

Cele două, condamnate în dosare separate, în luna iunie a acestui an, după plecarea lor din țară, au fost reţinute miercuri de autorităţile din Costa Rica (VEZI DETALII), în baza unor mandate Interpol emise la cererea României.

Back To Top