Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Chiar dacă nu este clar la cifră se vor raporta autoritățile competente, pentru validarea referendumului, prezența slabă la vot nu prea mai lasă loc de interpretări.

La ora 21.00, momentul închiderii secțiilor de votare din țară, la nivel național votaseră  3.731.704   de persoane, procentul de prezență fiind de 20,41 %.

Alte  121.118   de persoane votaseră, până la ora 21.00, ora României, în străinătate.

În Prahova, prezența a fost de 18,40 %, fiind înregistrat un număr de total de 121.870 de votanți.

Legea prevede că referendumul este valabil dacă la acesta participă cel puţin 30% din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente. Numai că, potrivit unor informații publicate în ultimele zile de G4Media.ro, Autoritatea Electorală Permanentă a scos românii cu domiciliul declarat în străinătate din numărul de persoane care va fi luat în calcul la stabilirea pragului electoral de 30% pentru validarea referendumului, după cum rezultă din modificările legislative din 2013 și din interpretarea acestora de către AEP.

În ultimele comunicate de presă de săptămâna aceasta, Autoritatea Electorală Permanentă a furnizat două date în ceea ce priveşte numărul persoanelor cu drept de vot. AEP a anunțat că 18.951.721 de persoane sunt înscrise în Registrul electoral şi 18.279.534 de persoane au domiciliul în ţară, fără să precizeze clar care este numărul de persoane la care se va referi atunci când va stabili pragul referendumului, mai scria G4Media.ro. Acesta din urmă este și mai aproape de numărul care apare pe portalul prin intermediul căruia BEC a raportat prezența, în ultimele două zile.

Validarea referendumului o va face însă Curtea Constituțională, care va și decide la ce bază de calcul se va raporta.

În prezent se vehiculează, conform comunicatelor recente ale AEP, două cifre care pot reprezenta pragul de prezență: 5.685.516, respectiv 5.483.860 de persoane.

Back To Top