Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Referendumul constituţional pentru definirea familiei ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie a fost invalidat, ca urmare a neatingerii pragului minim necesar de voturi, iar reprezentanţii Coaliţiei pentru Familie, asociaţia care a iniţiat întregul demers, s-au arătat extrem de dezamăgiţi. Aceştia au criticat Guvernul pentru că n-a reuşit să comunice adecvat şi să explice mai bine ce se supunea la vot. Totodată, după încheierea votării, comitetul de iniţiativă a anunţat, pe cale de consecinţă, că se dizolvă.

„Începând cu data de astăzi, Comitetul de inițiativă cetățenească pentru revizuirea art. 48(1) din Constituției României este dizolvat, prin efectul legii. Mulțumim tuturor susținătorilor demersului inițiat de comitetul nostru, mulțumim tuturor cetățenilor români care au votat la referendum. Ne exprimăm și pe această cale adânca noastră recunoștință pentru jertfa tuturor celor care au sprijinit și afirmat voința a milioane de români. Dumnezeu să ocrotească România!”, se arată într-un mesaj publicat luni pe pagina de Facebook a organizaţiei.

Totodată, reprezentanţii ei au organizat şi o conferinţă de presă, tot pe reţeaua de socializare, în care le-au mulţumit românilor care au votat. „Să ne amintim că au existat canale media, partide, vocea societății care ne pregăteau zi de zi, ceas de ceas pentru fraudă. Era singurul mesaj pe care-l spuneau: fraudă, fraudă! A fost un referendum extrem de calm cu iregularități care s-au întâmplat în special împotriva susținătorilor referendumului, dar care a dovedit că nu există urmă de fraudă. Nu vom mai relua aici subiectul incapacității Guvernului și a administrației României de a informa publicul românesc cu datele legale strict necesare, cu informația necesară despre legea despre care vorbim de revizuire constituțională, despre întrebarea care este scrisă în buletinul de vot”, a declarat președintele Coaliției pentru Familie, Mihai Gheorghiu.

Back To Top