Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Trei mașini, în care se aflau șase persoane, au fost implicate, marți dimineață, în jurul orei 7.30, într-un accident care a avut loc pe Dn 1, în dreptul localității prahovene Băicoi. În zonă, traficul este deviat.

 

Echipajele de urgență ajunse la fața locului au găsit o victimă decedată, iar o alta, încarcerată, se afla în stop cardio-respirator. Eforturile medicilor au fost în zadar, iar manevrele de resuscitare nu au dat rezultat.

Cele două femei care și-au pierdut viața în accident aveau 45, respectiv 73 de ani.

O a treia victimă, un bărbat de 77 de ani, a fost transportat la spital, cu traumatism cranio-cerebral, hematom parietal drept și fractură de piramidă nazală, informează ISU Prahova.

În zonă au fost mobilizate două echipaje SMURD, dintre care unul de terapie intensivă mobilă, un echipaj de descarcerare, un echipaj de pompieri dar și echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

IJP Prahova a anunţat că traficul pe DN 1 a fost oprit, fiind deviat pe rută ocolitoare, prin Băicoi, pe durata intervenției echipajelor de urgență.

Cauza probabilă a evenimentului este nepăstrarea distanței în mers, mai precizează polițiștii, după primele cercetări la fața locului.

Duminică după-amiază, alte două persoane și-au pierdut și șase au fost rănite într-un alt accident cumplit care a avut loc tot pe DN 1, la Breaza (VEZI DETALII).

Update - Traficul în zona accidentului a fost reluat în jurul orei 9.00.

Foto ilustrație

Back To Top