Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Patriarhia României a transmis luni dimineaţă un comunicat, după confirmarea rezultatelor de la referendumul privind redefinirea familiei în Constituţie. Conducerea Bisericii Ortodoxe Române consideră că mai e de muncă atât pentru promovarea valorilor morale creştine, cât şi pentru realizarea unei dezbateri publice transparente, dar spune că, în linii mari, instituţia şi-a atins scopul civic şi, totodată, a avut ocazia să studieze "gradul de secularizare al societăţii româneşti".

"Un succes nedeplin ne cheamă la mai multă speranţă şi lucrare. În urma invalidării referendumului din 6-7 octombrie 2018 pentru redefinirea căsătoriei, Patriarhia Română îndeamnă la unitate spirituală şi la apărarea în continuare a familiei binecuvântate de Dumnezeu. Cu prilejul referendumului, Biserica Ortodoxă Română a împlinit misiunea ei civică şi morală în spațiul public, unde a afirmat şi apărat identitatea şi valoarea familiei ca instituţie umană creată şi binecuvântată de Dumnezeu. În acest sens, mulţumim celor aproape patru milioane de cetăţeni români care au răspuns pozitiv prin participarea lor la vot", se arată în mesajul publicat luni de biroul de presă al Patriarhiei Române.

"Atitudinea pe care românii şi-au asumat-o, prin participare la vot sau prin neprezentare la vot, trebuie respectată şi analizată, iar democraţia bazată pe libertatea civică trebuie cultivată mai intens prin informare corectă şi permanentă privind tema dezbătută public. Deşi referendumul recent nu a fost validat, totuşi acesta ne-a oferit posibilitatea de a cunoaşte gradul de secularizare al societăţii româneşti de astăzi, precum şi principalele poziţionări din societate privind afirmarea şi apărarea valorilor morale bazate pe credinţa în Dumnezeu şi istoria bimilenară a poporului român. În acest context social, Biserica Ortodoxă Română are datoria de a susţine şi promova în continuare familia binecuvântată de Dumnezeu şi valorile credinţei creştine", au mai afirmat reprezentanţii BOR.

Back To Top