Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

De aproximativ o săptămână, copiii din PLoiești au la dispoziție un loc de joacă nou-nouț, după ce spațiul din Parcul "Mihai Viteazul" a fost refăcut complet.

 

De la încheierea lucrărilor pentru reamenajarea locului de joacă, parcul este plin cât e ziua de lungă. Inaugurarea oficială oficială va avea loc miercuri, la ora 12.00.

Refacerea spațiului de joacă a avut loc în ultimele săptămâni, aici a fost turnat un nou covor și au fost montate echipamente noi, inclusiv un tobogan uriaș, leagăne, balansoare și altele, pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Totodată, pentru însoțitorii celor mici, proiectul a prevăzut amenajarea de foișoare de lemn și amplasarea de bănci noi, în jurul locului de joacă.

Spațiul a fost refăcut de Primăria Ploiești, cu sprijinul PWP – Allianso Business Park, cel mai mare parc industrial și de business din sud-estul Europei, principalul sponsor al proiectului.

"Noul loc de recreere, destinat copiilor ploieșteni, include 15 elemente de joacă noi, echipamente moderne destinate activităților recreative (complex de joacă cu tobogan tubular, leagăne adaptate pentru vârste diferite, balansoare simple sau pe arc, sistem de cățărare, etc), precum și un pavaj special din cauciuc antitraumă turnat, destinat siguranței celor mici. Proiectul, care a implicat refacerea completă a locului de joacă din cadrul Parcului “Mihai Viteazul”, a fost demarat de municipalitatea ploieșteană în parteneriat cu firma ALLIANSO BUSINESS PARK SRL – Ploiesti West Park, care a asigurat prin sponsorizare investiția respectivă", a anunțat Primăria Ploiești.

„Allianso Business Park, parte a Alinso Group de mai mult de 10 ani, consideră Municipiului Ploiești un partener important. Copiii reprezintă viitorul comunității, bunăstarea lor trebuie să reprezinte preocuparea noastră, a tuturor”, a declarat Ivan Lokere, CEO Alinso Group, dezvoltatorul Allianso Business Park, cunoscut ca și PWP.

Potrivit reprezentanților PWP, pentru susținerea creșterii calității zonei și asigurarea confortului copiilor din zonă, cu vârstele cuprinse între 3-14 ani, locul de joacă va fi în totalitate reconfigurat și dotat cu echipamente noi, realizate din lemn, fier și plastic. Totodată, pentru însoțitorii celor mici vor fi amenajate 4 foișoare de lemn, iar în jurul locului de joacă vor fi amplasate bănci noi.

Cine este PWP – Ploiesti West Park

Situat la marginea municipiului Ploiești, PWP - Ploiesti West Park este cel mai mare parc industrial și de Business din Sud-Estul Europei, reprezentând o investiție de mai multe sute de milioane de euro. 60 de companii multinaționale renumite oferă peste 3000 de locuri de muncă în PWP.

Detalii pe pagina oficială http://www.alinso.eu/ro

Citește și: Capital străin transformat în investiție de succes. Ploiești West Park este cel mai mare Business Park din sud-estul Europei. „Acesta este doar începutul”

Back To Top