Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Tinerii care au terminat studiile în acest an au ocazia să ia contact cu oferta de pe piața muncii din județ săptămâna viitoare, când Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Pe de altă parte, este un bun prilej pentru angajatori să-și completeze echipa cu oameni pe care să-i formeze exact așa cum își doresc.

 

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc pe 19 octombrie, începând cu ora 9.00, și se va desfășura simultan la Ploiești, în incinta hotelului - restaurant Best, respectiv la Câmpina, la Casa de Cultură "Geo Bogza".

Evenimentul este organizat în fiecare toamnă de AJOFM Prahova, urmărind creșterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, sporirea șanselor de ocupare pe piața muncii a persoanelor din grupuri vulnerabile prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de munca.

Deși această bursă se adresează absolvenților, la întâlnirea cu angajatorii poate participa oricine se află în căutarea unui loc de muncă.

 Foto ilustrație

Back To Top