Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Cimitirul Mihai Bravu din Ploieşti, unul dintre cele mai mari din municipiu, a rămas fără apă. De zile întregi, la cişmelele care sunt amplasate pe mai multe alei nu mai curge nimic, oprirea apei fiind pusă de reprezentanţii SGU pe seama unei avarii la reţeaua de alimentare. Tot reprezentanţii SGU spun că se lucrează la conductă şi că se aşteaptă ca alimentarea să se reia curând. Ce înţeleg ei prin "curând" permite interpretări diferite, în condiţiile în care oamenii reclamă că apa e oprită de peste trei săptămâni!

Reprezentanţii Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti care se ocupă de gestionarea acestui cimitir spun că oamenii care doresc să se spele sau să care apă pentru a uda florile de pe morminte au acces liber la grupurile sanitare din clădirea administrativă, situată la intrarea în cimitir, dinspre şoseaua Mihai Bravu. Totuşi, pentru că nu funcţionează pompele existente pe alei, aducerea apei direct de la poartă presupune un drum suplimentar pentru aparţinătorii care vor să ude florile. Dacă se mai întâmplă ca mormântul să fie, de exemplu, aproape de capătul opus al cimitirului, atunci drumul este unul extrem de lung, mai ales când oamenii trebuie să şi care bidoane pline sau găleţi.

"A apărut o defecţiune la o conductă, se fac verificări pe tronsoane şi se înlocuieşte unde este necesar. Oamenii pot să ia apă de la grupul sanitar", a explicat purtătorul de cuvânt al SGU Ploieşti, Adela Frăţilă.

O altă problemă uriaşă semnalată de ploieşteni legată de cimitirul Mihai Bravu în special şi, în general, de cimitirele din municipiu, se leagă de munţii de gunoaie, care s-au strâns aici după ce firma de salubritate a refuzat să mai ridice deşeurile de la SGU, pe motiv de neplată a facturilor.

Back To Top