Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Primăria municipiului Ploiești a organizat un eveniment festiv în cadrul căruia au fost celebrați ploieștenii care au împlinit, anul aceasta, 50 de ani de căsnicie.  Petrecerea aniversară  s-a desfășurat, în data de 9 octombrie 2018, la Sala Coloanelor din cadrul Palatului Culturii.

În semn de prețuire, primarul municipiului, Adrian Florin Dobre, și viceprimarul Cristian Mihai Ganea au fost alături de cele 250 de cupluri de ploieșteni, care își aniversează, anul acesta, nunta de aur. "Edilii ploieșteni și-au exprimat emoția și aprecierea față de cuplurile prezente la eveniment, care sunt adevărate modele de la care putem învăța lecția vieții plină de iubire, devotament și  încredere", notează Primăria, într-un comunicat de presă trimis la încheierea festivităţii. Totodată, în cadrul aniversării de aseară, doamnelor le-au fost oferite flori, iar cuplurilor le-au fost acordate "diploma de aur" și premii în bani, în valoare de 200 de lei de cuplu. "Festivitatea anuală  de celebrare a cuplurilor de aur este deja o tradiție pentru municipalitatea ploieșteană, un prilej de sărbătoare și un bun  moment prin care să ne exprimăm respectul față de cei care au înțeles că, prin înțelepciune și curaj, dragostea adevărată poate învinge timpul", mai notează autorităţile.

Primarul şi viceprimarul au publicat fotografii din momentul evenimentului şi pe paginile personale de Facebook, unde viceprimarul Ganea a mărturisit că petrecerea din acest an a avut o însemnătate suplimentară, în condiţiile în care printre sărbătoriţi s-au numărat şi socrii săi.

Back To Top