Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

andreeaDupă ce, cu puţin timp în urmă, tânăra solistă Andreea Cristina Haisan, membră de bază a ansamblului folcloric „Chindia” din cadrul Casei de cultură a sindicatelor Ploieşti, cucerea Marele Premiu al Festivalului Naţional „Valeria Peter Predescu”- Bistriţa-Năsăud 2011, ploieşteanca noastră a reuşit un nou succes: LOCUL I la prestigiosul Festival Naţional „Flori de pe Mureş” Reghin, aflat la ediţia a XIV-a.

Concursul din acest an a reunit 24 de tineri solişti din judeţele Alba, Cluj, Sălaj, Prahova, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Harghita, Suceava şi Mureş, evoluţia lor încântând pe cei peste 3000 de spectatori prezenţi în cele trei zile ale Festivalului, pe scena cochetei săli a Casei de cultură a tineretului din municipiul Reghin.

Juriul, avându-l preşedinte pe celebrul muzicolog Constantin Arvinte (care, recent, a împlinit venerabila vârstă de 85 de ani!), s-a arătat împresionat de calitatea vocilor tinerilor solişti, cărora le prevede un mare viitor în muzica populară românească.

Deloc surprinzător pentru cei care o cunosc pe reprezentanta judeţului nostru, Andreea Cristina Haisan, a reuşit - şi la Reghin - să confirme evoluţia bună de la Bistriţa-Năsăud, juriul acordându-i LOCUL I, la egalitate cu Monica Pârlea, din Mureş.

De un mare succes la public s-au bucurat şi cele 17 vedete ale muzicii populare, invitate special pe scena Festivalului: Mariana Anghel, Dorin Grad, Cristian Ţăran, Leontina Pop, Maria Neag, Dinu Iancu Sălăjanu ş.a.

Acest festival folcloric, deosebit de important pe plan naţional, a fost susţinut financiar, integral, de Primăria şi CL Reghin.

Fesivalul-concurs a fost transmis în întregime la televiziunea locală şi de Studioul Regional de Radio Târgu-Mureş.
Ioan POPESCU

Back To Top