Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Meteorologii mențin codul galben de vreme severă până joi seară, pentru mai multe regiuni.

Nou avertizare cod galben vizează Carpații Orientali și Meridionali, inclusiv zona montană a județului Prahova, unde până joi, la ora 18.00, "va continua să ningă slab, iar vântul va avea intensificări, îndeosebi la peste 1.500 m altitudine, cu viteze, în general, de 70 – 80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. La peste 1.800 m, în special în Carpații Meridionali în noaptea de miercuri spre joi (24/25 octombrie), vor fi rafale mai mari de 90...100 km/h și va fi viscol puternic".

Sub cod galben rămân și județele din nord-estul țării. "În noaptea de miercuri spre joi (24/25 octombrie) și pe parcursul zilei de joi (25 octombrie), în nordul și centrul Moldovei vor fi intensificări ale vântului cu viteze de 55...65 km/h, iar pentru intervale scurte de timp rafalele vor depăși 70 km/h", anunță meteorologii.

Potrivit ANM, Intensificări temporare ale vântului se vor mai semnala și în celelalte zone, cu rafale în general de 50...60 km/h, iar pe arii restrânse în Carpații Occidentali de peste 80 km/h.

Back To Top