Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

floraresePoliţiştii comunitari împreună cu colegii lor de la secţia de poliţie numărul 2, au organizat miercuri, în piaţa Nord din Ploieşti şi în zonele din jurul acesteia, o razie de amploare, având ca scop combaterea comerţului ilegal, Ca la orice astfel de acţiune, rezultatele nu s-au lăsat aşteptate.

Opt vânzători de legume şi fructe au primit amenzi în valoare totală de 15 000 de lei, după ce au fost prinşi vânzând marfa la colţul străzii şi nu în zonele special amenajate.

De asemenea, poliţiştii au confiscat 4 000 de fire de flori pentru care vânzătorii nu au putut prezenta acte de provenienţă. Florile au fost predate reprezentanţilor Societăţii  Gospodăriri Urbane Ploieşti, care se ocupă de amenajarea domeniului public în oraş. Astfel de acţiuni vor continua. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro

Back To Top