Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

western_unionUn bărbat din Târgovişte, pe numele căruia Tribunalul Prahova a emis mandat de arestare preventivă în lipsă, pentru fraude informatice şi transferuri ilegale de bani în celebrul dosar „Western Union” s-a predat autorităţilor, el fiind încarcerat şi trimis în judecată.

Cristian Klain este unul dintre capii reţelei care a pus la cale „afacerea” prin care o firmă de transfer de bani care operează sub franşiza Western Union a fost fraudată cu 80 000 de dolari americani. Reţeaua infracţională a spart baza de date a firmei şi a transferat ilegal bani către persoane reale.

Procurorii de la DIICOT Ploieşti au reuşit să destructureze această reţea în luna aprilie a acestui an, atunci când, în urma unei razii, peste 10 persoane au fost audiate, şase dintre acestea fiind arestate preventiv şi ulterior trimise în judecată.

La acel moment Cristian Klain nu a fost de găsit, procurorii având informaţii că el se ascunde în Spania. Săptămâna trecută Klain s-a întors în România şi s-a prezentat singur la parchet. Vineri el a fost trimis în judecată alături de şase dintre complicii săi, care se află în arest preventiv de aproape două luni. În acelaşi dosar a fost de asemenea trimisă şi judecată o femeie, însă aceasta a fost lăsată în libertate pentru că este însărcinată.

Gruparea infracţională din care face parte Klain este acuzată că, în perioada 2009 – 2010 a transferat ilegal aproximativ 80 000 USD către persoane reale, transferurile fiind realizate după ce au spart baza de date a firmei care operează sub franşiza Western Union.

Anchetatorii au date că aceiaşi suspecţi au acţionat la fel şi în cazul altor firme care au ca obiect de activitate transferul de bani.

Back To Top