Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Propunerea de avansare în grad a colonelului Cătălin Paraschiv a urmat toţi paşii de legalitate, a declarat, miercuri, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. Aceasta a mai spus că respectă prezumţia de nevinovăţie a acestuia.

Ministrul de Interne a făcut, miercuri, declarații referitoare la modul în care s-a realizat avansarea în grad a colonelului Paraschiv, "omul în alb" surprins în fotografii, coordonând intervenții ale jandarmilor la protestul din 10 august.

"Propunerea de avansare în grad a colonelului Paraschiv a urmat toţi paşii de legalitate şi cred că am precizat că în mai, în CSAT, s-a aprobat participarea la concurs a colonelului Paraschiv. Ulterior, decizia de avansare în grad aparţine preşedintelui, dar pot să vă asigur că, în egală măsură, Ministerul Afacerilor Interne, respectiv ministrul, care a făcut această propunere, ştie şi cunoaşte şi respectă prezumţia de nevinovăţie. Dacă la nivelul Administraţiei Prezidenţiale o folosim doar când ne convine sau ne referim la ea doar când ne este profitabil, este altceva", a spus Carmen Dan la sediul Arhivelor Naţionale, citată de Agerpres.

Colonelul Cătălin Paraschiv este cel care a coordonat intervenţia Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei la protestul din 10 august, pentru ca, acum o săptămână, să fie propus pentru acordarea gradului de general de brigadă cu o stea. "Pe data de 10 mai, CSAT a aprobat participarea ofiţerului la examenul pentru trecerea în corpul generalilor, iar la data de 11 octombrie acesta a susţinut şi promovat examenul pentru acordarea gradului de general de brigadă cu o stea în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Ca urmare a promovării acestui examen, a fost înaintată către Administraţia Prezidenţială propunerea de a acorda ofiţerului gradul militar de general de brigada cu o stea", se arăta într-o informare a MAI.

Colonelul Cătălin Paraschiv a fost audiat de procurorii militari în dosarul privind intervenţia jandarmilor la protestul din 10 august.

Back To Top