Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Reprezentanții Centrului Național de Evaluare și Examinare au anunțat, miercuri, că, de anul viitor, absolvenții de gimnaziu și liceu vor avea de rezolvat subiecte gândite, într-o mare proporție, sub formă de test grilă. Măsura va fi introdusă pentru a se diminua diferențele dintre notele acordate la prima corectare și cele de la contestații.

 

Marian Șuță, șeful CNEE, a anunțat că, din acest an școlar, deci de la examenele naționale din vara lui 2019, vor exista "itemi obiectivi, adică teste grile, în proporție de 40% pentru toate materiile. Oficial și legal modelele de subiecte valabile pentru anul în curs se afișează la 1 noiembrie și trebuie să respecte programa școlară și structura examenului”.

Rațiunea introducerii testelor grilă la Lb. Română și Matematică este „de a reduce, dacă nu chiar de a elimina, diferențele dintre notele de la evaluare și cele de la contestații”, a mai precizat acesta, pentru HotNews.

Până acum, testele grilă erau folosite numai în cazul câtorva discipline, la Bacalaureat.

Back To Top