Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Polițiștii din cadrul IJP Prahova, sprijiniți de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, efectuează mai multe percheziții, joi dimineață, la persoane bănuite de furturi printr-o metodă deja celebră.

Opt descinderi au loc, în această dimineață, la persoane bănuite de săvârșirea unor furturi prin ,,metoda pomana”.  Acestea sunt bănuite că, în perioada august - octombrie, ar fi solicitat accesul în mai multe locuințe, sub pretextul că intenționează să ofere bunuri în memoria unei persoane decedate.

"După ce ar fi reușit să pătrundă înăuntru, acestea ar fi oferit și o sumă de bani cu același titlu, însă ar fi înmânat persoanelor vătămate o bancnotă de valoare mare, solicitând un rest de bani, pentru a identifica locul unde sunt ținuți banii în locuințe. Ulterior, ar fi creat un pretext pentru a distrage atenția persoanelor vătămate, una dintre persoanele bănuite reușind să sustragă restul de bani", explică reprezentanții IJP Prahova.

Prin activitatea infracțională, bănuiții ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei.

Șapte persoane vor fi fost conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale, în urma perchezițiilor la care participă și jandarmi.

Back To Top