Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Polițiștii prahoveni au descins joi dimineață la opt adrese din Prahova, într-un dosar de înșelăciune și furt prin metoda ”pomana”. Potrivit unor surse judiciare, la percheziții oamenii legii au găsit diverse sume de bani cuprinse între 7 000 de lei și 50 000 de lei.

Citește mai mult aici: Percheziţii ale polițiștilor prahoveni, la persoane bănuite că au furat 100.000 de lei prin metoda "pomana" 

Aceleași surse au mai declarat pentru reporterii actualitateaprahovean.ro că gruparea nu acționa doar în județul Prahova, ci și în zonele învecinate precum Buzău, Ilfov și Dâmbovița.
În urma descinderilor șapte persoane au fost duse la audieri și au fost amprentate, urmând ca procurorul de caz să dispună măsurile care se impun pentru fiecare persoană implicată, în funcție de rolul jucat în cadrul grupării.

Astfel, escrocii riscă mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, dar și să fie plasați sub control judiciar.
Din cercetări a rezultat că, în perioada august - octombrie a.c., persoanele în cauză, sub pretextul că intenționează să ofere bunuri în memoria unei persoane decedate, ar fi solicitat accesul în mai multe locuințe.

După ce ar fi reușit să pătrundă înăuntru, acestea ar fi oferit și o sumă de bani cu același titlu, însă ar fi înmânat persoanelor vătămate o bancnotă de valoare mare, solicitând un rest de bani, pentru a identifica locul unde sunt ținuți banii în locuințe.

Ulterior, ar fi creat un pretext pentru a distrage atenția persoanelor vătămate, una dintre persoanele bănuite reușind să sustragă restul de bani.
Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei

Back To Top