Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs sâmbătă seara pe DN1, la limita județelor Prahova și Ilfov, pe sensul de mers spre Ploiești. Potrivit poliției Prahova accidentul s-a produs în jurul orelor 20:30 la intrarea în localitatea Potigrafu. În urma coliziunii a rezultat o victimă care a fost asistată medical la fata locului de către SAJ Ilfov și ulterior transportată la spital.

 

Traficul rutier pe sensul de mers către Ploiești a fost restricționat pentru cel putin 30 de minute, timp în care polițiștii au efectuat cercetare la fața locului. În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier. Încadrarea faptei poate fi schimbată în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei.

 

Imagine caracter ilustrativ/Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top