Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Cel puțin trei accidente au avut loc, sâmbătă seară, pe DN 1, la mică distanţă unul de altul. Cel mai păgubos a fost evenimentul petrecut în zona Băneasa, unde o mașină de lux s-a făcut praf, după ce s-a izbit de separatoarele de sens.

Șoferul unui Ferrari de cel puțin 150.000 de euro a pierdut controlul asupra mașinii, aproape de intrarea în Capitală, în zona Băneasa, partea din față a bijuteriei de mașină fiind distrusă după impactul cu separatorul de fier ce desparte sensurile de pe DN 1, potrivit Digi 24. Polițiștii cred că evenimentul s-ar fi produs pe fondul excesului de viteză, dar nu este exclus să fi contribuit și o șicanare în trafic.

Un alt accident a avut loc pe DN 1, nu departe de punctul în care Ferrari-ul a ieșit în decor. Un automobil s-a răsturnat și a luat foc, foarte probabil tot după ce șoferul a apăsat prea tare pedala de accelerație.

Tot sâmbătă seară, în jurul orei 20.00, IJP Prahova a anunțat că o persoană a fost rănită în urma unui accident cu două mașini implicate, produs în zona Potigrafu, la limita dintre Prahova și Ilfov (VEZI DETALII). 

Foto: captură Digi 24

Back To Top