Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

112Ploieştenii dau dovadă de foarte mult spirit civic atunci când vine vorba despre prinderea unui infractor aflat în libertate. Dovadă în acest sens este faptul că în ultimele trei zile 19 persoane care au văzut indivizi cu semnalmentele pedofilului căutat de poliţie au sunat la numărul 112. În urma apelurilor primite, 12 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru cercetări, însă niciunul dintre bărbaţii audiaţi nu este suspectul căutat de poliţişti.

Vă reamintim că săptămâna trecută o fetiţă de zece ani din cartierul Malu Roşu din Ploieşti a fost violată în apartamentul în care locuieşte.

Pedofilul a urmărit-o pe copilă, a aşteptat ca aceasta să deschidă uşa apartamentului, moment în care a intrat peste ea, i-a pus la gură o bucată de material textile îmbibată cu o substanţă cu miros înţepător şi a violat-o. La cinci zile de la comiterea abominabilei fapte, poliţia a dat publicităţii două portrete robot ale pedofilului, rugându-i pe cei care îl văd să sune imediat la 112.

Back To Top