Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

graduation-capPrimăria Ploieşti a organizat, vineri seară, la teatrul Toma Caragiu, o gală în cadrul căreia municipalitatea a oferit premii elevilor din şcolile ploieştene are au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile organizate sub egida Ministerului Educaţiei.

Sute de elevi şi cadre didactice au participat la acest eveniment care a reunit cei mai buni elevi din cele mai prestigioase şcoli din Ploieşti. Primăria a oferit premii în bani şi diplome pentru aproape 130 de copii şi pentru 100 de profesori care i-au pregătit pe aceştia pentru performanţă, valoarea totală a premiilor depăşind 20 000 de lei.

Printre cei premiaţi se numără tinerii care s-au calificat în lotul de zece care va participa la olimpiada internaţională de informatică, dar şi elevii care au obţinut premii, menţiuni sau menţiuni speciale la olimpiade şi concursuri, indiferent de domeniul în care aceştia s-au remarcat.

Back To Top