Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Cele patru persoane reținute, acum două zile, pentru că în ultimele luni ar fi furat din mai multe autoturisme staționate în diverse localități din Prahova, s-au oferit să înapoieze contravaloarea prejudiciului, numai să nu ajungă după gratii.

Cei doi au cerut să li se permită să înapoieze în totalitate prejudiciul, convingându-i pe anchetatori să nu mai solicite, în cazul lor, măsura arestării preventive.

Soluția este facilitată de faptul că legislația prevede posibilitatea împăcării părților la infracțiunile pentru care sunt cercetați, respectiv furt și furt calificat.

Ca urmare a acestui fapt, cei patru au fost plasați sub control judiciar, pentru 60 de zile. Suplimentar, li s-a interzis să părăsească România, dar și să mai intre în județul Prahova.

Gruparea din care făceau parte aceștia a fost destructurată ca urmare a anchetei și perchezițiilor derulate de polițiștii Prahoveni. Descinderile au avut loc pe 7 noiembrie, în două localități din Ialomița.

Grupul infracțional acționa în Valea Călugărească și în zonele învecinate, membrii săi furând orice găseau de valoare în habitaclul autoturismelor. De obicei, aceștia alegeau mașini de firmă, din care șoferii coborau pentru a se întâlni cu colaboratorii (VEZI DETALII).

Prejudiciul în acest dosar a fost estimat la 56.000 de lei.

Back To Top