Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză a prelungit cu o lună termenul acordat, pentru depunerea ofertelor, investitorilor interesați să construiască autostrada Ploiești - Brașov.

Termenul anunța inițial a fost 19 noiembrie, dar în SICAP, noul Sistem Electronic de Achiziții Publice, au fost adăugate recent modificări care anunță prelungirea termenului până la 17 decembrie.

Ion Ghizdeanu, preşedintele Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, a explicat, pentru Adevărul, că prelungirea termenului a avut loc la cererea participanţilor la procedura de atribuire, ei solicitând clarificări cu privire la proiect.

Valoarea totală a contractului este de 1,36 miliarde de euro, el urmând să fie atribuit pe baza celui mai bun raport calitate - preţ, potrivit documentului publicat în SICAP.

Lipsurile din infrastructura de transporturi reprezintă motivul pentru care țara noastră a fost ocolită de mulți investitori. Cei care s-au încumetat să investească în România se confruntă de ani buni cu problemele create de lipsa infrastructurii.

Inclusiv pentru companiile prezente în Ploiești și în împrejurimi, construirea autostrăzii de legătură cu Ardealul ar însemna un potențial enorm și un mare ajutor. Din păcate, investitorii se uită neputincioși cum autoritățile se dovedesc incapabile să deruleze un proiect,nici măcar unul de mici dimensiuni, în domeniul infrastructurii. În zona industrială de la ieșirea din Ploiești spre Târgoviște, pe DN 72, cel mai mare parc de business privat din sud-estul Europei, Ploiesti West Park, nu beneficiază, de exemplu, la intrarea din DN 72, de acces la standarde de siguranță specifice secolului 21, care să fluidizeze și să securizeze traficul din zonă. PWP dezvoltat de Alinso Group, care adună 50 de companii multinaționale importante, generând mii de locuri de muncă, speră de ani de zile ca reprezentanții Companiei Naționale de Drumuri să amenajeze, la intrarea în zona industrială care se întinde pe 300 de hectare, un simplu sens giratoriu care ar reduce numărul accidentelor. Multinaționalele din zonă sunt direct interesate de existența unei infrastructuri de calitate, mărfurile produse aici ajungând în toate colțurile lumii, atât pe șosele și calea ferată, cât și din portul Constanța.

Investitorul de acolo așteaptă, ca și alte companii din jurul Ploieștiului, măcar aceste investiții minime, ca să nu mai vorbim despre celebra autostradă Ploiești - Brașov, despre care se vorbește de atâția ani, dar pe care poate doar cei mai optimiști să mai așteaptă, în momentul de față, să o vadă realizată.

Back To Top