Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Comisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu Prahova anunţă că a fionalizat verificările la depozitul de deşeuri din curtea ICIM din sudul Ploieştiului, urmând să aplice o amendă către conducerea societăţii. Inspectorii au depistat mai multe nereguli, principala abatere vizând derularea de activităţi cu deşeuri periculoase fără o autorizaţie de mediu.

Comisarul şef al Gărzii de Mediu Prahova, Antonio Spânu, a confirmat că instituţia urmează să aplice o amendă, precizând însă că e posibil să nu se ajungă chiar la nivelul maxim de 240.000 de lei, despre care se făcuseră anterior unele speculaţii. "Lucrăm la închiderea raportului. Vom aplica o amendă, încă nu am stabilit valoarea finală. Sancţiunea principală este pentru desfăşurarea de activităţi fără autorizaţie de mediu. Au fost inclusiv deşeuri periculoase în acel depozit, de la uleiuri uzate şi până la deşeuri medicale", a declarat Antonio Spânu astăzi.

Vestea vine în condiţiile în care şi Poliţia Prahova a anunţat că a deschis un dosar de cercetare penală în această cauză, pentru "săvârșirea infracțiunilor de distrugere și deversarea, emiterea sau introducerea, cu încălcarea dispozițiilor legale în domeniu, a unei cantități de materiale în aer sau pe sol care pot provoca decesul sau vătămarea gravă a unei persoane sau un prejudiciu semnificativ adus mediului, fapte prev. și ped. de art. 253 al. (4) Cod Penal si art. 8, al. (1) din Legea 101/2011 pentru prevenirea și sancționarea unor fapte privind degradarea mediului".

Back To Top