Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Câmpineanul de 34 de ani bănuit că ar fi autorul falselor alerte cu bombă de marți seară, care au vizat magazinul Kaufland Nord și  Spitalul Județean de Urgență Ploiești (VEZI DETALII), a fost audiat, miercuri, de polițiști, și este anchetate acum pentru alarmarea autorităților fără motiv întemeiat, în baza prevederilor legii privind prevenirea și combaterea terorismului.

Individul a fost identificat și depistat în cursul zilei de miercuri, fiind condus la sediul Poliției, pentru audieri (VEZI DETALII).

Ulterior, însă, bărbatul a fost eliberat, iar cercetările în acest caz se vor derula cu persoana în stare de libertate, a anunțat IJP Prahova.

Sursa citată a mai precizat că, față de acest, continuă cercetările "pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 38 din Legea 535/2004 privind prevenirea și combaterea terorismului".

Art. 38 din Lg. 535/2004: "Alarmarea, prin orice mijloace şi fără un motiv întemeiat, a unei persoane fizice sau juridice ori a unei colectivităţi, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol, a organelor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale sau de menţinere a ordinii publice, cu privire la folosirea de arme de foc, arme nucleare, chimice, biologice, radiologice ori la răspândirea sau folosirea de produse, substanţe, microorganisme, toxine ori materiale, de orice fel, de natură să pună în pericol viaţa, integritatea corporală sau sănătatea oamenilor ori a animalelor sau mediul înconjurător ori să cauzeze consecinţe deosebit de grave, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă."

Back To Top