Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

MApN are în plan un proiect strategic prin care să lanseze în spațiul cosmic proprii sateliți geostaționari de telecomunicații, atât pentru forțele militare din țară și din teatrele de operații, dar și pentru alte instituții de stat cu atribuții în domeniul securității.

 

Noul ministru al Apărarii s-a întâlnit cu președintele Agenţiei Spaţiale Române (ROSA), dar și cu o delegație de experți tehnici ai Agenției Spațiale Europene (ESA). Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș, a avut miercuri, 21 noiembrie, la sediul M.Ap.N., o întâlnire cu președintele Agenţiei Spaţiale Române (ROSA), Marius-Ioan Piso, și cu o delegație de experți tehnici ai Agenției Spațiale Europene (ESA), transmite MApN într-un comunicat remis HotNews.ro.

 

„Experții ESA se află în România pentru asigurarea suportului tehnic Agenției Spațiale Române, instituție care participă la realizarea studiului-concept pentru fundamentarea proiectului sistemului satelitar de telecomunicații care va deservi nevoile Sistemului Național de Securitate al României, program care va fi coordonat de Ministerul Apărării Naționale”, se arată în comunicat. Info integral - hotnews.ro

Back To Top