Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un amplu exercițiu tehnico-tactic demonstrativ de intervenție antiteroristă, având  la bază un scenariu de tip hibrid, s-a desfășurat miercuri, 21 noiembrie 2018, începând cu ora 11:00, la unul dintre sediile administrative ale CONPET.

 

CONPET  S.A. este prima societate aflată sub autoritatea Ministerului Energiei care organizează un exercițiu de intervenție antiteroristă de acest tip - o interacțiune dinamică între elemente de hard power (acțiuni de tip militar) și soft power (derularea unor campanii de propagandă, dezinformare și influențare, derulare de atacuri cibernetice etc.), care include multiple componente: dezinformare, atac cibernetic, atac armat și  atac cu materiale explozive/ pirotehnice. Intervențiile s-au derulat la sediul administrativ II al CONPET, de pe str. Rezervoarelor, din Ploiești.

"Exercițiul a inclus atât anihilarea unui grup infracțional care a atacat Biroul SCADA al CONPET pentru a  transmite comenzi către Sistemul Național de Transport al Petrolului, cu scopul de a provoca daune, precum și neutralizarea unui dispozitiv exploziv improvizat, amplasat în zonă de către infractori. Intervenția specializată a avut ca scop evaluarea riscului unui atac hibrid, folosind vulnerabilități fizice ale sediului administrativ II al  CONPET S.A. și atacarea sistemului SCADA cu scopul compromiterii unei stații automatizate de pompare a petrolului și a mobilizat efective specializate ale forțelor din cadrul Sistemului Național de Prevenire și Combatere a Terorismului (SNPCT), respectiv Serviciul Român de Informații - Direcția Județeană de Informații Prahova, Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova, Gruparea Mobilă de Jandarmi «Matei Basarab» Ploiești, Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «:erban Cantacuzino» al județului Prahova", au explicat reprezentanții companiei care, în trecut, a mai luat parte la simulări de acest gen.

Totuși, exercițiul de miercuri a fost o premieră, din anumite puncte de vedere, după cum a explicat declarat directorul general al CONPET S.A., Timur-Vasile Chiș.

,,Evenimentul este o premieră în ceea ce privește organizarea unui exercițiu de intervenție antiteroristă pe baza unui scenariu de tip hibrid, iar CONPET, companie strategică pentru industria energetică națională, a demonstrat, astăzi, că este pregătită, prin implicarea și expertiza  specialiștilor la toate nivelurile ierarhice, să combată un atac care presupune elemente deosebit de complexe și un grad ridicat de pericol pentru Sistemul Național de Transport al Petrolului”, a punctat acesta.

CONPET S.A. Ploiești a fost și prima societate din domeniul energetic care a organizat, în data de 3 septembrie 2015, un exercițiu de intervenție antiteroristă pirotehnică. În intervalul 2015 – 2017, la nivelul societății s-au desfășurat, în colaborare cu forțele din cadrul Sistemului Naţional de Prevenire și Combatere a Terorismului, zece exerciții de intervenție antiteroristă.

CONPET S.A. deţine infrastructură critică naţională, în baza  Hotărârii de Guvern nr.1198/2012 privind desemnarea infrastructurilor critice naţionale. În acelaşi timp, Sistemul Naţional de Transport al Țițeiului administrat de CONPET S.A. este de importanţă strategică, conform Legii Petrolului nr. 238/2004. Societatea este definită, prin lege, ca fiind de importanță națională și strategică.

Back To Top