Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Incidentul de la UPG Ploiești, care, la acest moment, pare să fi fost o glumă proastă, făcută probabil de un student, este anchetat de Poliție, a anunțat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu, anunțând că fac verificări cu privire la săvârșirea infracțiunii de port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, urmând a se stabili circumstanțele și situația de fapt și de drept.

Din informațiile furnizate până acum de reprezentanții UPG Ploiești, se pare că totul ar fi fost o glumă pusă la cale de un student, care ar fi dat cu spray lacrimogen iritant pe un hol din corpul I (VEZI DETALII).

Autorul presupusei farse nu a fost identificat, deocamdată.

Incidentul de joi a alertat autoritățile, care au adus echipamente speciale de măsurare, pentru a determina ce substanță iritantă a băgat în spital două persoane și a provocat stări de rău în alte 10 cazuri, asistate medical la fața locului (VEZI DETALII).

Imediat după semnalarea mirosului înțepător, s-a luat decizia ca aproximativ 50 de peroane, studenți și personal al UPG, să fie evacuate, ca măsură preventivă.

Back To Top