Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

catuse01Un hoţ care a smuls un lănţişor de aur de la gâtul unei femei din Ploieşti a avut ghinionul să fie capturat în mai puţin de o oră, cu ajutorul unui echipaj de poliţie format din două agente.

În ziua de 15 iulie, la ora prânzului, secţia 4 de Poliţie din Ploieşti a fost sesizată prin sistemul 112 de către A. Safta, cu privire la faptul că un tânăr i-a smuls de la gât lănţişorul din aur fugind apoi în direcţia Gării de Sud. Incidentul s-a petrecut pe Strada Lupeni.

La nici o oră, Secţia 5 Poliţie a fost sesizată telefonic, de către S. Elena – salariată a unei case de amanet din Ploieşti, cu privire la faptul că un tânăr, care prezenta semne de agitaţie, s-a prezentat pentru a amaneta un lănţişor care era rupt.

Două poliţiste, care se aflau în apropiere, au depistat şi identificat tânărul. Este vorba despre B. Dan din oraş Săveni jud.Botoşani.

Poliţistele au descoperit că tânărul care intenţiona să amaneteze lănţişorul un era nimeni altul decât hoţul reclamat, cu o oră înainte, prin sistemul 112. Cercetările au fost preluate de către lucrătorii de profil din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale.  Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.  Lănţişorul din aur, în valoare de 450 lei, a fost recuperat şi predat femeii tâlhărite.

Back To Top