Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

toxicUn copil de doi ani şi jumătate din oraşul MIzil a ajuns în secţia de urgenţe a spitalului judeţean după ce a băut insecticid.

În ziua de 18 iulie, în jurul orei 18.20, Dispeceratul Poliţiei Oraşului Mizil a fost sesizat de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti – Secţia Pediatrie cu privire la faptul că la această unitate medicală, în jurul orei 17, a fost adus în stare de inconştienţă un copil în vârstă de 2 ani şi 5 luni, din oraşul Mizil, care prezenta simptome de intoxicaţie cu substanţă necunoscută.

În baza sesizării s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la domiciliul minorului în vederea efectuării de cercetări. S-a stabilit că părinţii minorului sunt plecaţi în Italia de aproximativ o lună, iar minorul este lăsat în grija bunicilor, care locuiesc în Mizil.

Cu doar trei ore înainte de a ajunge la spital, copilul a găsit pe un câmp din apropierea locuinţei bunicilor săi, într-o zonă unde sunt depozitate reziduri menajere, un recipient tip PET, care conţinea o substanţă necunoscută, pe care a băut-o.

Copilul de doar doi ani şi jumătate a manifestat simptome de intoxicaţie, fiind transportat la Spitalul Orăşenesc Mizil cu un echipaj al ambulanţei, apoi la Spitalul Judeţean Ploieşti – Secţia Pediatrie – Unitatea Primire Urgenţe, unde în prezent îi este acordat tratament de specialitate.

Medicii i-au stabilit diagnosticul “intoxicaţie accidentală cu insecticid”, pronosticul de supravieţuire fiind rezervat. S-a luat legătura cu lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti – Secţia nr. 5 Poliţie, care s-au deplasat la Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean Ploieşti şi au ridicat recipientul din care minorul a ingerat substanţa respectivă, recipient care a fost predat apoi lucrătorilor Poliţiei Oraşului Mizil.

Totodată, au fost informaţi şi lucrătorii din cadrul Primăriei Oraşului Mizil – Serviciul de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Cauza se află în atenţia lucrătorilor din cadrul Formaţiunii de Investigaţii Criminale, şi în funcţie de evoluţia stării de sănătate a minorului se va stabili încadrarea juridică a faptei.

Back To Top