Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

computerŢepele comenzilor online, prin Internet, continuă să dea bătăi de cap clienţilor dornici să folosească această variantă modernă de shopping. O nouă victimă a firmelor care vând produse neconforme cu comanda clientului a fost şi o ploieşteancă de 16 ani care, în loc de cizmele comandate prin Internet, a primit în colet, la poştă, o cămaşă de noapte şi un cearşaf. 

 Tatăl tinerei a sesizat poliţia, spunând că fiica sa comandase cizmele prin Internet pentru a le face cadou mamei sale, iar când a mers la Oficiul Poştal nr.1 Ploieşti pentru a ridica respectivul colet cu produsul ales de pe online, achitând contravaloarea acestuia, respectiv suma de 180 lei, prin mandat poştal, a descoperit că în colet se aflau o cămaşă de noapte şi un cearşaf.

Poliţiştii au descoperit că cel care a primit suma de 180 de lei domiciliază în Buhuşi, judeţul Bacău, vânzătorul urmând să fie anchetat pentru înşelăciune.

Back To Top