Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

accidentVineri, 22 iulie, în jurul orei 1.30, un un şofer din Valea Călugărească care îşi conducea autoturismul pe DN1B, în direcţia Buzău – Ploieşti, a intrat pe contrasens şi a izbit o maşină care circula din sens opus. Traiectoria autovehicolului nu s-a oprit aici, maşina lovind un autotractor. Şoferul vinovat de producerea accidentului, împreună cu un pasager din maşina sa, au decedat în urma impactului violent.

A. Florin, de 26 de ani, din Valea Călugărească, îşi conducea autoturismul pe DN 1B, pe banda nr. 2, a sensului de deplasare Buzău - Ploieşti şi ajungând la km. 20+510 m, a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către C. Paul, care circula în direcţia Ploieşti - Buzău, pe banda nr. 2.

După impactul între cele două autoturisme, primul autoturism a intrat în coliziune cu un autotractor, care tracta o semiremorcă, ansamblu condus de către  T. Ştefan, care circula pe banda nr. 2, în direcţia Ploieşti - Buzău.

În urma coliziunii, autotractorul cu remorcă a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil avariind şi autoutilitara parcată în dreptul intrării în imobil.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului primului autoturism şi al unui pasager din acelaşi autoturism.

Back To Top