Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

caiÎn ziua de 24 iulie, în jurul orei 20, Poliţia Comunală Măneciu a fost sesizată telefonic despre faptul că în dimineaţa aceleiaşi zile  persoane necunoscute i-au furat unui localnic doi cai din incinta taberei Suzana, de pe raza comunei.

La scurt timp de la primirea sesizării, poliţiştii au reuşit identificarea suspecţilor, aceştia fiind G. Codrut, G. Gheorghe şi G. Viorel, toţi trei domiciliaţi în Săcele, judeţul Braşov. Cei trei au fost depistaţi în punctul “Babarunca” din localitatea Săcele, la vederea poliţiştilor abandonând caii şi fugind în pădure.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că în dimineaţa zilei de 24.07.2011 cei trei s-au deplasat cu un taxi din localitatea Săcele în punctul “Suzana” şi, din incinta Taberei de agrement au sustras cei doi cai cu intenţia de a-i vinde în târgul de animale Prejmer din judeţul Braşov.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevazută si pedepsită de art. 208-209 alin. 1 lit. a şi g din Codul penal.

Back To Top