Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

spital_UrlatiMembrii Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti au aprobat, cu unanimitate de voturi, transformarea centrelor de sănătate din localităţile Urlaţi şi Bălţeşti în unităţi sanitare multifuncţionale aflate în subordinea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Cele două centre de sănătate au fost închise la 1 aprilie 2011 în urma deciziei Guvernului.

În urma deciziei luate în cadrul Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă, vor începe demersurile pentru încheierea de contracte cu medicii care au lucrat în cele două spitale înainte de închiderea acestora.

De asemenea, în urma votului din consiliul de administraţie al judeţeanului, vor fi făcute demersuri pentru obţinerea autorizaţiilor necesare deschiderii celor două centre sanitare multifuncţionale.

Data la care vor fi deschise cele două centre va fi stabilită în funcţie de obţinerea avizelor şi de încheierea contractelor cu personalul medical.

Preşedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, a participat la şedinţa Consiliului de Administraţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unitate sanitară aflată în administrarea Consiliului Judeţean Prahova.

semcu_adrian3“Mă bucur că, după patru luni în care cele două spitale, închise în mod abuziv şi nejustificat, nu au funcţionat, s-a găsit o soluţie pentru redeschiderea acestora. Îi felicit pe primarii liberali ai localităţilor Urlaţi şi Bălţeşti pentru demersurile făcute în tot acest timp, pentru ca zecile de mii de locuitori din aceste zone să poată beneficia de servicii medicale. Mulţumesc primarului oraşului Urlaţi, Marian Machiţescu şi primarului comunei Bălţeşti, Ion Radu, pentru toate eforturile pe care le-au depus pentru redeschiderea celor două centre sanitare.

Fără demersurile celor doi primari liberali, cele două spitale ar fi rămas închise, sau ar fi avut soarta centrului de sănătate din Plopeni, care a fost închis de Guvern fiind considerat nerentabil şi ulterior a fost preluat de o clinică particulară. Îi felicit încă o dată pe cei doi primari pentru că nu au uitat de interesul oamenilor care i-au votat”, a declarat liderul liberalilor prahoveni, Adrian Semcu.

Back To Top