Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bani-euroNevoia de bani îi face pe români să devină inventivi, nu atât în muncă, cât în metode de a obţine, prin eforturi mici, marcate de acţiuni în afara legii, sume importante de bani. Un tânăr din Valea Călugărească a contactat un credit în luna aprilie 2010, folosind un carnet de muncă fals, o fişă fiscală inventată şi o adeverinţă de venit completată ilegal. Cu aceste acte, tânărul a păcălit funcţionarii bancari, a luat un credit de aproape 5000 de euro şi a dispărut cu banii.

După ce banca a remarcat neplata datoriei împărţită în rate lunare, funcţionarii au descoperit că actele în baza cărora prahoveanul a contractat creditul erau simple hârtii falsificate de acesta.

La sesizarea băncii, Poliţia a început ancheta, în momentul de faţă tânărul fiind urmărit penal  pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals .

Back To Top